dinsdag 14 juli 2009

Our House

Hoezee, we hebben gratis internetz! Nou, waar was ik... Oh ja, de reis. Vliegtuig: lang, saaiheid viel mee, veel muziek luisteren/pokemon spelen (Note to self: medereizigers zijn niet onder de indruk als je tijdens slaaptijd over je Mudkip begint te praten). Ik word wel echt achtervolgd door Sweet Goodbyes van Krezip. Op Pinkpop werd het veel gezongen, het was het themaliedje van mn diplomauitreiking, en het was ook al het eerste nummer dat ik in het vliegtuig hoorde. Straks ga ik het nog leuk vinden.

Geland op LAX airport. Snikheet, maar met het zeewindje nog net uit te houden. Even een nachtje een hotel in, en de volgende ochtend vroeg naar het verhuurstation. No way José, het shuttlebusje faalt. Twee uur later dan gepland toch op weg met ons nieuwe mobiele huisje. Eerste stop meteen iets typisch Amerikaans: de Wal-Mart. Flink inslaan natuurlijk, want het is goedkoop, en we zijn ten slotte Hollanders hè.

Tweede stop: Anaheim RV Park. Niet veel bijzonders, een stel parkeerplaatsen met picknicktafels, maar we konden vanaf hier net wel het vuurwerk van Disneyland zien, dus morgen hebben we ook weer wat te doen. De rest slaapt al, dus ik ga ook maar, morgen er weer vroeg uit.

@Joep: Jetlag viel hard mee, waarschijnlijk omdat ik al gewend was te gaan slapen om wat hier 8 uur 's avonds is.
En m'n Engelse accent wordt zwaar overschaduwd door de goorheid van de meeste accenten hier (vooral echt enorm veel Mexicaans).

Anyway, waarschijnlijk kan ik morgenvroeg even op msn, dus voor jullie half 5 's middags. Misschien tot dan, en anders zien we wel weer wanneer er wat nieuws komt.

2 opmerkingen:

 1. Haha sounds good! Heb je serieus tegen een vreemde over teh mudkipz gepraat? xD
  Je moet gewoon ook Mexicaans gaan praten dan, doh. Me gustan le buttsex mucho. :D

  Btw, ik wil weten wat je allemaal voor het ontbijt eet. xD
  En Sweet Goodbyes valt opzich wel een beetje mee. Opzich.
  Ga je trouwens voor elke blog-titel een songtitel nemen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha ja echt. Een jongetje naast mij zat ook pokemon te doen =p
  Nee, Mexicaans doe ik niet, valt niet op... Misschien Russisch :b

  Ontbijt bakken we meestal zelf, dus dat wordt niet zo spectaculair. Gisteren had ik wel toast+ei+ananas (jazeker, fruit)+bacon+rare aardappelzooi. En dat was behoorlijk veel =p Ook thee in een halvelitermok ofzo xD

  BeantwoordenVerwijderen